Har du brug for en professionel maler? 

Få en professionel maleroplevelse med Nemmaler.dk


Hos NEM Maler skal det være nemt og overskueligt at få malet.
Har du brug for en professionel maler? Så lad os male for dig.
Hos NEM Maler udfører vi alle former for malerarbejde for privat- og erhervskunder i bl.a. København, herunder på Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg og på Amager.


 

Professionel Kvalitet: Vi anvender udelukkende de bedste materialer fra Flugger Farver for at sikre, at dit malerarbejde holder i mange år fremover.

Personlig Betjening: Vi samarbejder tæt med dig for at forstå dine individuelle behov og ønsker. På den måde sikrer vi, at vi lever op til dine forventninger og skaber præcis det resultat, du ønsker.

Erfarne Håndværkere: Vores malere har en omfattende erfaring og en imponerende portefølje med projekter, der spænder fra mindre boliger til større kommercielle ejendomme. Du kan stole på vores kompetence.

Konkurrencedygtige Priser: Vi er stolte af at kunne tilbyde førsteklasses kvalitet til overkommelige priser. Det betyder, at du kan få det malerarbejde, du ønsker, uden at overskride dit budget.

Tilfredshedsgaranti: Vi er så sikre på vores arbejde, at vi garanterer din tilfredshedgaranti. Hvis du ikke er tilfreds, arbejder vi sammen med dig for at finde den bedste løsning, der opfylder dine behov.


Vi gør det nemt og overskueligt